Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί: «Οι Αρμένιοι έσφαζαν γυναίκες και παιδιά... Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τις ΗΠΑ»

Την οργή του κατά του Αμερικανού προέδρου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, εξέφρασε ο ηγέτης των εθνικιστών Ντεβλέτ Μπαχτσ...







Την οργή του κατά του Αμερικανού προέδρου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, εξέφρασε ο ηγέτης των εθνικιστών Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, άστραψε και βρόντηξε κατά του Τζο Μπάιντεν στο twitter, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, Μαρία Ζαχαράκη.

"Στο ένδοξο παρελθόν του τουρκικού έθνους δεν υπάρχει ούτε γενοκτονία ούτε σφαγή. Η ιστορία μας είναι πεντακάθαρη και δεν οφείλουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Η δήλωση του Μπάιντεν για γενοκτονία δεν έχει καμία νομική εγκυρότητα και ταυτόχρονα αποτελεί πολιτική ανοησία και ανηθικότητα. Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας από μία χώρα που ήταν σύμμαχος. Η σκανδαλώδης και στρεβλή δήλωση του Μπάιντεν επισείει τον κίνδυνο οι σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ να γλιστρήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο. Με μία τέτοια νοοτροπία που προσπαθεί να ρίξει σκιά γενοκτονίας σε μια χώρα, με την οποία έχει δημιουργήσει σχέσεις φιλίας και στρατηγικούς δεσμούς, είναι σίγουρο ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν. Η μετάλλαξη της ιστορίας σε εργαλείο κατάχρησης από τους πολιτικούς όχι μόνο θα εμβαθύνει το χάσμα μεταξύ πολιτισμών και εθνών, αλλά θα ανοίξει επίσης το δρόμο για μια πόλωση ανάμεσα στις γενιές. Αυτό δεν θα ωφελήσει κανέναν, καμία χώρα. Οι φρικαλεότητες των συμμοριών των Αρμενίων την δεκαετία του 1910 και οι επιθέσεις τους χωρίς διάκριση, εναντίον παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων σε κάθε γωνιά της Ανατολίας, δεν αποτελεί δημοκρατική διεκδίκηση δικαιωμάτων, αλλά μια ύπουλη και βάναυση τρομοκρατική επιχείρηση. Το τουρκικό έθνος δεν λύγισε σε μία τέτοια επιχείρηση", έγραψε ο Μπαχτσελί.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.