Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο μητέρας δύο παιδιών - Πέθανε ενώ ήταν στο μπάνιο

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος 54χρονης μητέρας δύο παιδιών στην Πάτρα. Η 54χρονη, που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στην Περιβόλα της Πάτρας, είχε ...







Θλίψη προκαλεί ο θάνατος 54χρονης μητέρας δύο παιδιών στην Πάτρα. Η 54χρονη, που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στην Περιβόλα της Πάτρας, είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της μετά τη βάρδιά της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, πέθανε ξαφνικά μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της από ανεύρυσμα. Όταν η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή.

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της .

"Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της Σοφίας Πολίτη, που έφυγε πρόωρα από ανεύρυσμα μετά το τέλος της βάρδιας της. Η Σοφία που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, υπήρξε μια εξαιρετική συναδέλφισσα που δεν αγαπούσε το άδικο. Η πάντα χαμογελαστή Σοφία θα είναι πάντα στη σκέψη μας! Καλό ταξίδι Σοφία" αναφέρει η ανακοίνωση.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.