Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μη φοβηθείτε, μη σταματήσετε…»: Το «μήνυμα» της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ στα ΜΜΕ

Ο Μανώλης Ασαριώτης μετέφερε το μήνυμα της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ προς του συναδέλφους του και τα ΜΜΕ. Την Κυριακή στην Καλλίφυτ...



Ο Μανώλης Ασαριώτης μετέφερε το μήνυμα της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ προς του συναδέλφους του και τα ΜΜΕ. Την Κυριακή στην Καλλίφυτο Δράμας η κηδεία του.

Το δικό τους «μήνυμα» προς τους συναδέλφους του συζύγου και πατέρα Γιώργου Καραϊβάζ μετέφερε προς τα ΜΜΕ, η γυναίκα και το παιδί του, μέσω του καλού του φίλου και συναδέλφου του Μανώλη Ασαριώτη.

Ο δημοσιογράφος μετέφερε μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 το μήνυμα που θέλησε να απευθύνει η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ προς τους δημοσιογράφους.  

«Αυτό που μου ζητήθηκε από την οικογένεια να μεταφέρω είναι ότι θα ήθελαν οι δικοί του άνθρωποι, η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα» τόνισε ο Μανώλης Ασαριώτης και συμπλήρωσε…

«Αυτό θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση για την οικογένεια του Γιώργου και τους αδελφικούς φίλους του, που ακόμα είμαστε σε σοκ».


Από κει και πέρα, έγινε γνωστό πως η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ θα γίνει το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.