Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Καραϊβάζ: Από γραφείο ενοικιάσεων εκτελεστών στο εξωτερικό οι δολοφόνοι

Τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛΑΣ - Ψάχνουν για κοριό στο αμάξι του Τρία έως τέσσερα βίντεο από την προσέγγιση και διαφυγή των δο...



Τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛΑΣ - Ψάχνουν για κοριό στο αμάξι του

Τρία έως τέσσερα βίντεο από την προσέγγιση και διαφυγή των δολοφόνων του Δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ έχει στην κατοχή της η ΕΛΑΣ.

Αναλυτικότερα, μέρος της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες του εγκλήματος έχει χαρτογραφηθεί από την ασφάλεια η οποία επιχειρεί να επεκτείνει την ακτίνα κίνησής της αναζητώντας επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό.

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνονται σε κάθε περίπτωση και στην αναζήτηση μαρτυριών και την εύρεση του σκούτερ μάρκας «Beverly», σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.


Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ασφάλεια φαίνεται να έχει στην κατοχή της υλικό που καταγράφει τους δράστες λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής με τις έρευνες να εστιάζονται στην εύρεση επιπρόσθετου υλικού προκειμένου να εντοπιστεί το δεύτερο όχημα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε, πιθανότερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άλλος συνεργός. 


Σύμφωνα με στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου εκτιμάται ως πολύ πιθανό να είναι επαγγελματίες οι οποίοι προέρχονται από γραφείο ενοικιάσεων εκτελεστών από το εξωτερικό.


Την ίδια ώρα, σε αποστειρωμένο χώρο της Δίωξης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει μεταφερθεί το αυτοκίνητο του άτυχου δημοσιογράφου καθώς οι αρχές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι του να είχαν τοποθετήσει gps tracker στο όχημα ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν επ' ακριβώς τις κινήσεις του και άρα την ακριβή ώρα άφιξής του στο σημείο ώστε να πραγματοποίησουν την επίθεση.


Στελέχη της ασφάλειας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το αμάξι "θα γίνει βίδες" για να ακτινογραφηθεί. Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί οι έρευνες των αρχών θα επεκταθούν σε καταστήματα από τα οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί ανάλογες συσκευές ενώ δεν θα ήταν απίθανο έτσι να εντοπιστούν ακόμη και τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιήθηκαν για την εγκατάσταση της σχετικής εφαρμογής και τον έλεγχο των δεδομένων που μεταδίδει. 


Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.