Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυριακή των Βαΐων με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ – Δείτε μέχρι τι ώρα..

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, από τις 11 και μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ υπενθ...





Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, από τις 11 και μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι από χθες λειτουργούν και τα καταστήματα σε εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού, για την μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα είναι υποχρεωτική η αποστολή SMS στο 13032 «Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών», ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή με την συμπλήρωση χειρόγραφης βεβαίωσης κίνησης καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Το ωράριο τη Μεγάλη Εβδομάδα

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη Μεγάλη Εβδομάδα που ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου έχει ως εξής:

* Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 09.00 – 20.30

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.