Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικός ΠΑΝΙΚΟΣ... «Οι ΗΠΑ προσπαθούν να διαλύσουν την Τουρκία... στοιβάζουν ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη»...

Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εχτές αναγνώρισε επίσημα την «γενοκτονία των Αρμενίων». Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμ...







Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εχτές αναγνώρισε επίσημα την «γενοκτονία των Αρμενίων». Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της Τουρκίας.Ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος Βατάν, Ντογκού Περιντσέκ, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να διασπάσουν την Τουρκία.

Ο πρόεδρος του κόμματος Vatan Dogu Perinçek, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θέλουν να διαλύσουν την Τουρκία.

Σύμφωνα με τα νέα της εφημερίδας Aydınlık, οι τίτλοι από τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Vatan Doğu Perinçek είναι οι εξής:

Η δήλωση του προέδρου της Αμερικής δεν έχει καμία νομική αξία. Ο Μπάιντεν προσπαθεί να κερδίσει απλά πολιτικές εντυπώσεις.

Δεν είμαι μόνο δικηγόρος. Είμαι ένα άτομο που κέρδισε τρεις υποθέσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ενάντια στο ψέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων. Παραδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι δεν ήταν «γενοκτονία». Αυτό ήταν νομολογία σε όλη την Ευρώπη. Εάν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, δεν υπάρχει «γενοκτονία». Το καταστήσαμε επίσης αποδεκτό από τον ΟΗΕ. Ρώτησαν ακόμη και τον Εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, «Όταν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, δεν υπάρχει γενοκτονία».

«Οι ΗΠΑ προσπαθούν να διαλύσουν την Τουρκία»

Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος του ΑΚ είπε: "Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να μας χωρίσουν, 1 στους 3 θέλει να πάρει τη γη μας". Βλέποντας αυτά τα γεγονότα, το τουρκικό έθνος πρέπει να ενωθεί. Μήπως ο Ντούου Περίνσεκ έφερε ελικόπτερα των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη; Η Αμερική στοιβάζει όλα αυτά τα όπλα εδώ. Ο μεγαλύτερος σημερινός κίνδυνος είναι να αφομοιώσουμε την λογική του "ας μην αγχωνόμαστε με τους Αμερικάνους". Όλοι τους καλοβλέπουν τη γη της Τουρκίας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.