Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΣΤΕΡ... Άρθρο Αμερικανού πρέσβη Πάιατ: «Δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορούν να κάνουν Ελλάδα και ΗΠΑ μαζί»

Στις εξαιρετικές σχέσεις της Ελλάδας και των ΗΠΑ αναφέρεται σε άρθρο του στο ΒΗΜΑ ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ υπογραμμίζον...





Στις εξαιρετικές σχέσεις της Ελλάδας και των ΗΠΑ αναφέρεται σε άρθρο του στο ΒΗΜΑ ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει όριο σε αυτά που οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα μπορούμε να κάνουμε μαζί».

Συγκεκριμένα ο αμερικανός πρέσβης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στην αρχή της εβδομάδας είχα το μεγάλο προνόμιο να συνοδεύσω τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους αρχηγούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τον διοικητών των Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων και άλλων στην Ανδραβίδα για τον «Ηνίοχο 2021».

Η συνεργασία μας στον Ηνίοχο είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα του πως οι δεσμοί μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας ανθίζουν τα τελευταία χρόνια. Σήμερα η αμυντική μας σχέση είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη. Επενδύουμε σε αυτήν τη σχέση διότι μια ασφαλέστερη Ελλάδα είναι προς όφελος κα της Αμερικής.

Είναι καλό για την περιοχή. Είναι καλό για το ΝΑΤΟ. Τα κοινά μας συμφέροντα εκτείνονται από την Μεσόγειο στα Βαλκάνια στον Περσικό Κόλπο και πέρα από αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που στηρίζουμε τόσο πολύ τις επενδύσεις που κάνει η Ελλάδα για να αναβαθμίσει τις δυνάμεις της μετά από μια δεκαετία οικονομικής κρίσης».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.