Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπράβο στο παληκάρι μας... Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Καργιωτάκης

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση και στα προημιτελικά νίκησε με 5-0 τον Ισπανό Χερέιδα Νέα μεγάλη επιτυχία για την ...






Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση και στα προημιτελικά νίκησε με 5-0 τον Ισπανό Χερέιδα

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πάλη διά χειρός αυτή τη φορά του Γιάννη Καργιωτάκη, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 130κ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης υποταγής, που διεξάγεται στην Πολωνία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση και στα προημιτελικά νίκησε με 5-0 τον Ισπανό Χερέιδα. Στον ημιτελικό, ο Ελληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε νέα μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με 7-0 του Σέρβου Πέτκοβιτς.

Στον τελικό, ο Καργιωτάκης έχασε με 6-2 από το Ρώσο Γκουσέινοφ και φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος, που αναμφίβολα αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Γιώργος Δραμήτινος ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο των 100κ, ενώ στα 84κ. ο Κώστας Χιουτάκος έχασε από τον Πολωνό Κούμπιτ στη φάση των «16» κι αποκλείσθηκε.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.