Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΓΕ στα Ελληνόπουλα... Ξάνθη: Μαθήτριες συγκινούν ψάλλοντας «Άι γενεαί πάσαι» με τα μεταλλόφωνά τους

Συγκίνηση προκαλούν μαθήτριες του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης που μαζί με τη δασκάλα Μουσικής τους Ιωάννα Αμπατζίδου στέλνουν τις ευχές ...





Συγκίνηση προκαλούν μαθήτριες του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης που μαζί με τη δασκάλα Μουσικής τους Ιωάννα Αμπατζίδου στέλνουν τις ευχές τους αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα, το δεύτερο μέσα στην πανδημία, ψάλλοντας το «Άι γενεαί πάσαι» (ω γλυκύ μου έαρ) με τη συνοδεία των μεταλλόφωνών τους.

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ζούμε ένα διαφορετικό Πάσχα, με πολλές αγωνίες και μακριά από δικούς μας ανθρώπους. Εύχομαι, οι παιδικές φωνές των μαθητριών μου να αγγίξουν τον κόσμο που θα τις ακούσει και να γεμίσουν τις καρδιές μας αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα», είπε στο ΑθηναϊκόπΜακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η δασκάλα τους, Ιωάννα Αμπατζίδου.

«Με τη χορωδία μου δεν είχαμε τραγουδήσει ποτέ ξανά εκκλησιαστική μουσική και όταν αποφασίσαμε να το επιδιώξουμε με τον συγκεκριμένο ύμνο, δεν ήμουν σίγουρη για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός των παιδιών μου και η περιέργειά τους να τραγουδήσουν κάτι ξεχωριστό και νέο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα, ήταν αυτά που μ’ έκανε να διαγράψω κάθε αμφιβολία. Άλλωστε το Πάσχα πλησίαζε και τι καλύτερο από το να μπαίναμε στο πνεύμα των γιορτών τραγουδώντας ένα τόσο συγκινητικό μοιρολόι», σημειώνει η δραστήρια δασκάλα που δεν σταμάτησε καθόλου σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας να είναι στο πλευρό των μαθητών της με τέτοιες ξεχωριστές δράσεις.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.