Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με δολοφονία δικηγόρου στην Τροιζηνία - Στο περιβάλλον του θύματος οι έρευνες για τον δράστη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά την δολοφονία Αθηναίου δικηγόρου στην Τροιζηνία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο μπαλκόνι...







Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά την δολοφονία Αθηναίου δικηγόρου στην Τροιζηνία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Τον 58χρονο άνδρα βρήκε χθες αργά το απόγευμα φίλος του, που ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις του, και όπως διαπίστωσε έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι ότι στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα το θύμα έφερε τραύμα από «νήσσον και θλών όργανο» στο κεφάλι και είχε ένα πλευρό σπασμένο- που πιθανότατα προκλήθηκε κατά την πτώση του. 

Το θύμα βρισκόταν στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο διόροφης οικίας και στο ισόγειο ζούσε η μητέρα του που πάσχει από άνοια. Το σπίτι δεν είχε παραβιασθεί, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος δικηγόρος γνώριζε τον άνθρωπο που μπήκε στο σπίτι του και τον σκότωσε, πιθανότατα άνοιξε ο ίδιος την πόρτα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.