Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΛΟΚΟ στους τούρκους στον Έβρο... «Αυτή την εβδομάδα όλες σχεδόν οι αιτήσεις για βίζα (των οδηγών φορτηγών) απορρίφθηκαν»

Η Διεθνής Ένωση Μεταφορέων (UND) δήλωσε ότι η Ελλάδα απορρίπτοντας για ακατανόητους σχεδόν όλες τις αιτήσεις για βίζα, απειλεί το εμπόριο …...







Η Διεθνής Ένωση Μεταφορέων (UND) δήλωσε ότι η Ελλάδα απορρίπτοντας για ακατανόητους σχεδόν όλες τις αιτήσεις για βίζα, απειλεί το εμπόριο

……
Στην ανακοίνωση της UND αναφέρεται πως οι ελληνικές αποστολές στην Τουρκία, δεν αρκούνται στην απόρριψη των αιτημάτων για βίζα των οδηγών φορτηγών διεθνών μεταφορών, αλλά περνάνε τις απορρίψεις στο σύστημα Σεγκεν βαζοντας εμπόδια στην είσοδο τους στην ΕΕ.

Ο Φατίχ Σενέρ- επικεφαλής της Στρατηγικής και Ανάπτυξης του UND, ανέφερε πως η Ελλάδα με ακατανόητο τρόπο απορρίπτει τα αιτήματα για βίζα που έγιναν με 20 έγγραφα και είπε τα εξής :
Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιβάλλεται μάλιστα και απαγόρευση εισόδου των οδηγών στα εδάφη της ΕΕ. Όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να εξηγηθούν με τίποτε άλλο εκτός των πολιτικών εντάσεων με την Τουρκία. Ειδικότερα η δίχως νομικό έρεισμα απαγόρευση εισόδου στα εδάφη της ΕΕ, αποτελεί μια απειλή στις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών. Η απαγόρευση εισόδου που θέτει η Ελλάδα στους Τούρκους οδηγούς, τείνει να εμποδίσει το εμπόριο της χώρας μας με τις χώρες της ΕΕ.

Ιδιόκτητης διαβατηρίου που έχει σχόλιο, αργότερα ακόμη και αν διαθέτει βίζα για την Βουλγαρία η βίζα Σένγκεν, δεν του επιτρέπεται να μπει στην Βουλγαρία καθώς του λένε πως “Υπάρχει εμπόδιο στην είσοδο σας στα εδάφη της ΕΕ”.και τον επιστρέφουν στην Τουρκία. Ιδιαίτερα από το 2021 στα αιτήματα.για βιζα που έγιναν περισσότερα από τα μισά απορρίφθηκαν.
………
Η Ελλάδα αυτήν την στάση της την κλιμακώσει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Αυτή την εβδομάδα σχεδόν όλες οι αιτήσεις απορρίφθηκαν

https://www.haberler.com

Σχ.tourkikanea.gr : Το μήνυμα προς την Τουρκία πρέπει να τους το πούμε ΚΑΘΑΡΑ.  Για όσο μας εξωθείτε λαθρομετανάστες βίζα ΓΙΟΚ !


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.