Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας- Κίνας: Γιατί κλήθηκε ο Κινέζος πρέσβης στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Ο πρέσβης της Κίνας στην Άγκυρα κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στοχεύου...







Ο πρέσβης της Κίνας στην Άγκυρα κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στοχεύουν πολιτικούς της αντιπολίτευσης, όπως την πρόεδρο του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, και τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της Daily Sabah, νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο λογαριασμός της κινεζικής πρεσβείας αναφέρθηκε στην Ακσενέρ και τον Γιαβάς, και τόνισε ότι η περιοχή των (μουσουλμάνων) Ουϊγούρων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της κινεζικής επικράτειας.

«Είναι ένα γεγονός που είναι αποδεκτό από τον κόσμο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί» πρόσθεσε.

Η ανάρτηση αυτή έλαβε χώρα μετά από πρόσφατα μηνύματα των εν λόγω πολιτικών που ήταν επικριτικά απέναντι στην Κίνα για τις φερόμενες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος των Ουϊγούρων στη χώρα.

Όπως αναφέρθηκε, η Τουρκία θα εξέφραζε τη δυσαρέσκειά της σχετικά με τα μηνύματα αυτά στον Κινέζο πρέσβη, Λιού Σαομπίν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.