Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο και όμως αληθινό: Πήγε μέχρι τα διόδια για να ρωτήσει αν μπορεί να ταξιδέψει

«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ηρθα για να σιγουρευτώ», δήλωσε στην κάμερα Η κυρία Σοφία μένει στο Θη...



«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ηρθα για να σιγουρευτώ», δήλωσε στην κάμερα

Η κυρία Σοφία μένει στο Θησείο και θέλει να ταξιδέψει αύριο για Πρέβεζα, όπου βρίσκεται ο άνδρας της προκειμένου να περάσουν το Πάσχα μαζί. Επειδή όμως χθες καλούσε διαρκώς στα τηλέφωνα να μάθει αν θα μπορεί να πάει σε άλλο νομό και κανείς δεν το σήκωσε για να της δώσει μια οριστική επίσημη απάντηση, αποφάσισε να δράσει άμεσα, πηγαίνοντας η ίδια στα διόδια για να ρωτήσει αν μπορεί να περάσει.

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN είπε ο άντρας της μένει μόνιμα στην Πρέβεζα και εκείνη στην Αθήνα για να κρατάει τα εγγόνια της. Όμως, ήθελε να τον επισκεφτεί για να περάσουν μαζί το Πάσχα και έτσι οι αποτυχημένες τηλεφωνικές προσπάθειες την οδήγησαν στα διόδια.

«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ηρθα για να σιγουρευτώ», είπε. Έτσι μαζί με τη δημοσιογράφο του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη, πήγαν στον αξιωματικό της Τροχαίας για να μάθει αν θα καταφέρει τελικά να ταξιδέψει αύριο.

Για την ιστορία τελικά η κυρία Σοφία δεν μπόρεσε να ταξιδέψει. Δεν της επιτράπηκε να περάσει τα διόδια καθότι είναι μόνιμος κάτοικος της Αθήνας σε αντίθεση με τον άνδρα της που έχει μόνιμη κατοικία στην Πρέβεζα.


«Θα κάνουμε Πάσχα από το τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.