Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γηροκομείο στα Χανιά: «Βρήκα τη μητέρα μου σε πλήρη αφυδάτωση και ασιτία»

Συγκλονίζει η μαρτυρία για το Γηροκομείο στα Χανιά από γιο τροφίμου, που την πήρε άρον - άρον από εκεί όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνε...



Συγκλονίζει η μαρτυρία για το Γηροκομείο στα Χανιά από γιο τροφίμου, που την πήρε άρον - άρον από εκεί όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.


Στο δελτίο του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παραδαλάκης, γιος ηλικιωμένης πρώην τρόφιμης του υπό διερεύνηση γηροκομείου στα Χανιά. Η μαρτυρία του στον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται πως πέρασε εκεί η μητέρα του συγκλονίζει. «Αυτό που διαπίστωσα ήταν στον δικό μου άνθρωπο. Δεν μπορώ να πω για τη λειτουργία του ιδρύματος. Πέσαμε σε μια περίοδο λόγω κορονοϊού, πήγαμε αρχές Μαρτίου και μετά από 5 μέρες δεν μπορούσαμε ούτε να την επισκεφθούμε. Την βλέπαμε απ' έξω από την είσοδο. Η ίδια δεν μας έλεγε. Ίσως λόγω φοβίας, δεν ξέρω. Αλλά όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο τον ξέρεις. Από την στιγμή που τον ξέρεις, βλέπεις και πως συμπεριφέρεται.


Όταν τον πας κάπου για να περάσει καλά για όσο ζήσει ο καθένας μας και οι γονείς μας, βλέπεις τη διαφορά του. Αυτό αντιμετώπισα, αυτό έβλεπα. Φοβία, μιλούσε πολύ αργά, ενώ είχε πλήρη διαύγεια πριν. Εκεί που πονηρεύτηκα και την πήρα, ήταν ότι λόγω δουλειάς έπαιρνα απογευματινές ώρες. Πήρα μια μέρα μου είπαν κοιμάται, τη δεύτερη κοιμάται, την τρίτη απαίτησα να μιλήσω, οπότε μου τη δώσανε. Την ξυπνήσανε. Καν δεν με αναγνώριζε στο τηλέφωνο. Εκεί πονηρεύτηκα, έφυγα από το χωριό και πήγα βράδυ στο γηροκομείο. Και έκανα επίσκεψη με το "έτσι θέλω", με τον "τσαμπουκά" μπήκα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν πήγα, πήγα Παρασκευή, τους είπα να μου την ετοιμάσετε Δευτέρα πρωί θα έρθω να την πάρω.

Δευτέρα που πήγα να την πάρω, μου είπε η διευθύντρια ότι είχε κάποια κατάκλιση, μια πληγή μεγάλη, η οποία χειρουργήθηκε, το καθαρίσαμε γιατί είχε αρχίσει και έπαιρνε μόλυνση και ακόμη και τώρα ταλαιπωρούμαστε μ' αυτήν την κατάσταση. Και από εκεί και μετά που βγήκε, της κάναμε γενικές εξετάσεις είχε πλήρη ασιτίμ είχε πλήρη αφυδάτωση, είχε πάρει φάρμακα που δεν τα είχε πάρει πιο πριν στη ζωή της».


Ο κ. Παρδαλάκης, δεν έχει ακόμα πάει για κατάθεση στις αρχές, καθώς όπως σημείωσε «δεν έχω βρει ευκαιρία λόγω δουλειάς» αλλά ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει γιατί όπως είπε «Δεν πας εκεί έναν δικό σου άνθρωπο για να φτάσουν σ' αυτό το σημείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.