Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν προσπαθεί να υποκινήσει τζιχάντ κατά του Ισραήλ με εμπρηστικές δηλώσεις (βίντεο)

Θυμάστε πριν λίγο καιρό τον Ερντογάν και όλο το καθεστώς του που διέδιδαν ότι τάχα εξομαλύνονται οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ; Θυμά...







Θυμάστε πριν λίγο καιρό τον Ερντογάν και όλο το καθεστώς του που διέδιδαν ότι τάχα εξομαλύνονται οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ;

Θυμάστε που μια ολόκληρη κατηγορία από «χρήσιμους ανόητους» της εγχώριας δημοσιογραφίας έσπευδαν άκριτα να υιοθετήσουν και να αναδημοσιεύσουν τους τουρκικούς ισχυρισμούς ως θέσφατα;

Μάλλον θα θυμάστε. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά -και ούτε θα είναι η τελευταία- που οι βλάκες -ιδίως της ελληνικής τηλεόρασης- καταντούν φερέφωνα της Τουρκίας.

Να σημειωθεί ότι ισραηλινές διπλωματικές πηγές διέψευδαν εξομάλυνση με την Τουρκία, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία δεν διαφέρουν από τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Τέλος πάντων, τα σαΐνια της ελληνικής δημοσιογραφίας δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό, ούτε τα αφεντικά τους που τους καθοδηγούν σε λαϊκισμούς στα εθνικά θέματα.

Πάντως, από ό,τι φαίνεται ο Ερντογάν πρέπει να κουτούλησε σε κλειστές ισραηλινές πόρτες.

Για αυτό την Παρασκευή, μετά την προσευχή του, εξαπέλυσε νέα επίθεση στο Ισραήλ, κατηγορώντας το για «εχθρό του Ισλάμ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα «τζιχάντ» κατά του Ισραήλ.

Δεν το λέει ευθέως, αλλά όταν βάζει ένα κράτος απέναντι σε μία μεγάλη παγκόσμια θρησκεία αυτό επιδιώκει.

Αυτός ο ημιπαράφρονας θαυμαστής του Αδόλφου Χίτλερ μπορεί και τα κάνει αυτά επειδή τον έχουν αποθρασύνει οι Γερμανοί.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε το Ισραήλ πως είναι «εχθρός του ισλάμ«, με αφορμή τα ισραηλινά αντίποινα με αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας.

Νωρίς την Παρασκευή το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή σε στόχους της Χαμάς στη Γάζα, και συγκεκριμένα σε αποθήκες στρατιωτικού εξοπλισμού της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η επιδρομή ήταν αντίποινα για τους δύο πυραύλους που εκτοξεύτηκαν νωρίτερα από τη Χαμάς στα νότια του Ισραήλ.

Ο Τούρκος πρόεδρος, λοιπόν, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε για το συμβάν πως «αποτελεί απόδειξη του τρόπου με τον οποίο το Ισραήλ αντιμετωπίζει τους μουσουλμάνους».

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι το Ισραήλ είναι εχθρός του ισλάμ.

»Δυστυχώς, το Ισραήλ δεν αλλάζει αυτές τις συνήθειες.

»Θέλουμε όλη η ανθρωπότητα να παρακολουθεί στενά την εχθρότητα του Ισραήλ ενάντια στο ισλάμ και να αξιολογήσει την κατάσταση.

»Σίγουρα, όσο το Ισραήλ διατηρεί αυτή τη στάση, είναι αδύνατο οι διμερείς σχέσεις να φτάσουν σε ένα επίπεδο που θα θέλαμε».

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε επίσης δήλωση σχετικά με τις «επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα» σημειώνοντας:

«Οι αεροπορικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Γάζα από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα της επιθετικής πολιτικής που εφαρμόζει η ισραηλινή κυβέρνηση εις βάρος των Παλαιστινίων».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.