Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιδού το «ανεκτικό» Ισλάμ… Κακουργήματα σε Καραμπάχ, Πακιστάν

Τα παιδιά του Ενρτογάν, οι Αζέροι, ελέω Ρωσίας, νικητές στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, κατέστρεψαν ή λεηλάτησαν τουλάχιστον τρεις χριστιανικές, αρμ...






Τα παιδιά του Ενρτογάν, οι Αζέροι, ελέω Ρωσίας, νικητές στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, κατέστρεψαν ή λεηλάτησαν τουλάχιστον τρεις χριστιανικές, αρμενικές εκκλησίες που είχαν απομείνει όρθιες στα εδάφη που κατέκτησε το σπαθί του “προφήτη”. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνονται Αζέροι “ελευθερωτές” να βεβηλώνουν τους ναούς και να καταστρέφουν ότι βρίσκουν μπροστά τους, ανεμίζοντας την δική τους, αλλά και την Τουρκική σημαία. Οι Αζέροι έκαναν “ναμάζ” εντός ναών και κατά την άρρωστη ιδεοληψία τους αμέσως με το “ναμάζ”, την μουσουλμανική “προσευχή”, ο ναός αυτόματα μετατρέπεται σε τζαμί!

Στο μεταξύ, όταν η Σακένα, μια 13χρονη χριστιανή Πακιστανή κοπέλα, εξαφανίστηκε οι γονείς της κατέφυγαν στην αστυνομία. Λίγες ημέρες αργότερα η αστυνομία τους επέδειξε ένα ισλαμικό πιστοποιητικό γάμου. “Η Σακένα είναι πλέον μια παντρεμένη μουσουλμάνα και δεν θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά της”, τους είπαν! Σύμφωνα με το πιστοποιητικό ο σύζυγος λέγεται Αλί Μπασίρ. Όμως, όπως εξηγούν οι γονείς, “η Σακένα είναι παιδί”. Το κορίτσι απήχθη και οδηγήθηκε στην Οκάρα όπου με τη βία έγινε μουσουλμάνα και για να καλυφθεί ο βίαιος προσηλυτισμός οι αρχές δήλωσαν ότι παντρεύτηκε.

Φυσικά οι αρχές δεν έδωσαν καμία σημασία στις εκκλήσεις της οικογένειας. Το μόνο που τους έδωσαν ήταν μια φωτοτυπία του πιστοποιητικού (nikahnama) και τους είπαν να κινηθούν δικαστικά εάν ήθελαν να ξαναδούν το παιδί τους, το παιδί τους που είναι μόλις 13 ετών… παρά το γεγονός ότι βάσει της υφιστάμενης πακιστανικής νομοθεσίας σχέση με κορίτσι κάτω των 16 θεωρείται βιασμός. Τα ισλαμικά πιστοποιητικά γάμου αποτελούν απλώς έναν τρόπο για να καλύπτουν οι αρχές υποθέσεις απαγωγής. Στο διάστημα Νοεμβρίου 2019-Οκτωβρίου 2020 πάνω από 1.000 χριστιανές κοπέλες μεταστράφηκαν με τη βία στο “ανεκτικό” Ισλάμ και παντρεύτηκαν χωρίς τη θέλησή τους.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.