Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος για τη 47χρονη Γιώτα που απεβίωσε από κορωνοϊό στην Κύπρο

  Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 47χρονης Γιώτας Μιχαηλίδου, η οποία απεβίωσε από κορωνοϊό το Σάββατο (17/4). Η 47χρονη είχε υποκείμενα νοσήμ...

 





Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 47χρονης Γιώτας Μιχαηλίδου, η οποία απεβίωσε από κορωνοϊό το Σάββατο (17/4).

Η 47χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα, δεν είχε ιστορικό εμβολιασμού και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πρόκειται όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το πρώτο θύμα της οικογένειας των ατόμων με θαλασσαιμία στην Κύπρο που «φεύγει» από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, «με απέραντη θλίψη η οικογένεια των ατόμων με θαλασσαιμία της Κύπρου αποχαιρετά την αγαπημένη μας Γιώτα, το πρώτο θύμα ανάμεσα στην οικογένεια μας που μας στερεί η πανδημία.

Η Εξόδιος Ακολουθία της Γιώτας, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσερι την Δευτέρα 19 Απριλίου η ώρα 4:30 μ.μ.

​Παρακαλείστε όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένειά της.

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος / Cyprus Thalassaemia Association, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύζυγο της Πέτρο, τον υιό της Μιχάλη και τους οικείους της, που αποτελούσαν πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες για το καλό όλων μας.

Αιώνια της η μνήμη...».

Δείτε την ανάρτηση:



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.