Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι είδηση αυτό στην Κρήτη...;;; «Ηράκλειο: Είχε στο σπίτι του από πιστόλια μέχρι ξιφολόγχη»

Συνελήφθη το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικ...







Συνελήφθη το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

 Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο έρευνας στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, δύο πιστόλια, δεκαέξι γεμιστήρες διαφόρων όπλων, 752 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου με τη θήκη της, επτά μαχαίρια, ένα κυνηγετικό όπλο, κροτίδες και διάφορα εξαρτήματα όπλων. 

Επιπλέον σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.