Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα κρατητήρια γυναικών με… αρρυθμίες ο Φουρθιώτης! - Δεν έφαγε γιατί κάνει ειδική διατροφή

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο ίδιος ήταν αρχικά ιδιαίτερα νευρικός και στενοχωρημένος με το που μπήκε στο κελί, στην συνέχεια ηρέμησε ότ...




Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο ίδιος ήταν αρχικά ιδιαίτερα νευρικός και στενοχωρημένος με το που μπήκε στο κελί, στην συνέχεια ηρέμησε όταν κατάλαβε ότι δεν έχει καμία τύχη για να περάσει το βράδυ του κάπου αλλού.

O παρουσιαστής ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό καθώς υποστήριξε πως λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει καρδιακές αρρυθμίες.

Άμεσα οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, αλλά όχι σε αυτό που επιθυμούσε, αλλά σε κάποιο άλλο δημόσιο που εφημέρευε. Τότε ο παρουσιαστής άλλαξε στάση και αρνήθηκε την μεταφορά του. Έτσι, αφού έφαγε φαγητό που του μετέφεραν φιλικά του πρόσωπα μιας και ακολουθεί ειδική διατροφή, έπεσε ήσυχα ήσυχα για ύπνο.

Στον Μένιο Φουρθιώτη η εισαγγελία έχει ασκήσει δίωξη για εννέα αδικήματα,εκ των οποίων δυο είναι σε βαθμό κακουργήματος. Ειδικότερα αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: Σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Στους άλλους τρεις κατηγορούμενους της υπόθεσης η εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά περίσταση για: Σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη (κακούργημα), προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), διακεκριμένη περίπτωση φθοράς (πλημμέλημα), παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.