Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... Επίθεση λαθρομετενάστη σε 23χρονη φοιτήτρια στην Βούλα... Η κοπέλα κατέγραψε με το κινητό της την επίθεση...!!!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια κοπέλα στη Βούλα, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού. Μάλιστα, η νεαρή κατέγραψε με το κινητό της την ε...



Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια κοπέλα στη Βούλα, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού. Μάλιστα, η νεαρή κατέγραψε με το κινητό της την επίθεση του παρ’ ολίγον βιαστή της εις βάρος της.

Όπως κατήγγειλε ο αδερφός της στο Facebook, η φοιτήτρια του ΑΠΘ περπατούσε στην οδό Αρκαδίου στη Βούλα, στις 10.15 το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Τότε, ένας μελαμψός άνδρας με ύψος 1,60 – 1,65, την πλησίασε μιλώντας της αγγλικά και κάνοντάς της σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου. Μάλιστα κατάφερε να τη ρίξει κάτω.

Παρά την επίθεση που δέχθηκε, η 23χρονη κοπέλα κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της αλλά και να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που ο άνδρας κινήθηκε εναντίον της και της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, παρόμοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στην περιοχή. Ο συγκεκριμένος πλησιάζει κοπέλες τους λέει πως είναι όμορφες και τους ζητάει τον αριθμό του κινητού τους ή ακόμη και να… κάνουν σχέση.

Δείτε το τρομακτικό στιγμιότυπο:


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.