Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στα Εγκαίνια Έκθεσης για τον Αμερικανικό Φιλελληνισμό

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, παρέστη στα εγκαίνια έκθεσης για τον Αμερικανικό Φιλελλη...







Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, παρέστη στα εγκαίνια έκθεσης για τον Αμερικανικό Φιλελληνισμό, στο νεοϊδρυθέν Μουσείο Φιλελληνισμού, που πραγματοποιήθηκαν από τον Αμερικανό Πρέσβη Geoffrey Pyatt.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος & Αναπληρωτής Δημάρχου Αθηναίων κ. Ελευθέριος Σκιαδάς.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη τον Πρόεδρο της εταιρείας για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό κ. Κωνσταντίνο Βελέντζα για την εξαιρετική διοργάνωση της έκθεσης, η οποία συμβάλλει στη διεθνή προβολή της Πατρίδας μας.

Το Μουσείο Φιλελληνισμού ιδρύθηκε το 2021 από την Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, με σκοπό τη μελέτη, ανάδειξη και προώθηση του Φιλελληνισμού διαχρονικά και σε παγκόσμιο επίπεδο.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.