Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σενάρια φρίκης: Χτύπησαν και εγκατέλειψαν τον Νάθαν και την Βέτα στον ΒΟΑΚ

Μπορεί η μικρή στροφή και το κακό οδόστρωμα να ευθύνονται για τον θάνατο του 42χρονου Νάθαν στο οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί, ωσ...






Μπορεί η μικρή στροφή και το κακό οδόστρωμα να ευθύνονται για τον θάνατο του 42χρονου Νάθαν στο οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί, ωστόσο οι ειδικοί δεν αποκλείουν το ζευγάρι να είναι θύματα εγκατάλειψης ενός περίεργου τροχαίου, κατά το οποίο ο υπεύθυνος τους παράτησε κι έφυγε.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Γιάννης Λιονάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Ατυχημάτων που βρέθηκε από τις πρώτες μέρες στο σημείο, οι ειδικοί εμπειρογνώμονες καλούνται μεταξύ άλλων να ελέγξουν και τα υπολείμματα της μηχανής για επιπλέον συμπεράσματα: «Το ζευγάρι όπως έγινε γνωστό αποφάσισε να πάει στα Χανιά με την μηχανή με σκοπό μια αγοραπωλησία. Στην διαδρομή και για άγνωστο λόγο- προφανώς φταίει και ο δρόμος που δεν είναι ότι καλύτερο στο βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης- χάνουν τον έλεγχο. Μέρος της ευθύνης στο σημείο φέρει μια μικρή στροφή που υπάρχει σε συνδυασμό με το κακό οδόστρωμα. Εκεί υπάρχει ένα κομμάτι, όπου οι μπάρες είναι σπασμένες από παλαιότερο τρακάρισμα. Έχουν φύγει, έχουν λυγίσει. Δυστυχώς δυο με τρία μέτρα μετά τις μπάρες έμεινε το σώμα της 32χρονης και πέντε μέτρα μακριά της βρέθηκε ο σύζυγος της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 42χρονος έφυγε από την ζωή λίγες ώρες μετά, που σημαίνει πως η 32χρονη ίσως να αντιλαμβανόταν αυτό που συνέβαινε. Το σημείο μπορεί να είναι κοντά στο δρόμο, όμως δεν είναι τόσο βατό ώστε να περνούσε κάποιος από εκεί και να καταλάβαινε τι είχε συμβεί».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Ατυχημάτων όλα τα σενάρια σχετικά με το τι οδήγησε στο μοιραίο συμβάν είναι ανοιχτά με την πιο πιθανή μέρα τέλεσης του δυστυχήματος να θεωρείται η Δευτέρα με την ώρα ακόμα να αναζητείται: «Όλα είναι πιθανά, ακόμα και να είναι αποτέλεσμα σύγκρουσης. Υποθέτω πως οι έρευνες που γίνονται θα βγάλουν ένα αποτέλεσμα. Στο σημείο υπάρχουν υπολείμματα της μηχανής, τα οποία θα ελεγχθούν από τον ειδικό πραγματογνώμονα. Όποιος γνωρίζει κάτι, πραγματικά καλείται να το πει. Η πιο πιθανή μέρα είναι η Δευτέρα, στην ώρα δεν έχουν καταλήξει ακόμα. Είναι κρίμα γιατί το ζευγάρι και κυρίως η κοπέλα, που πρέπει να είδε τον θάνατο του συζύγου της, υπέφερε για τουλάχιστον πέντε ημέρες».

Ο 42χρονος Νάθαν αγαπούσε την Κρήτη ενώ κάθε καλοκαίρι την επισκεπτόταν για δουλειά: «Ο 42χρονος δεν κατέβηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη. Ερχόταν για δουλειά ως φούρναρης σε ξενοδοχεία. Εξαιτίας της πανδημίας πήρε την απόφαση και πήγε στην Ιεράπετρα όπου δούλευε στον αγροτικό συνεταιρισμό. Κρίμα για το παλικάρι, εύχομαι η κοπέλα να τα καταφέρει και κάποια στιγμή να μπορέσει να βοηθήσει στις έρευνες».

Από την Ιεράπετρα στα Χανιά

Ο Νάθαν και η ουκρανικής καταγωγής Βέτα ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα, όπου διέμεναν, με προορισμό τα Χανιά, για να ολοκληρώσουν την αγοραπωλησία ενός τζιπ, όταν ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Ο 42χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα, ενώ όταν δεν εμφανίστηκε και στη δουλειά του στην Ιεράπετρα, οι φίλοι του ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν.

Ο πατέρας του Νάθαν είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τον γιο του στις 12 Απριλίου και δήλωσε την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Πηλίου.

Οι φίλοι τους που γνώριζαν για το ταξίδι αυτό άρχισαν να τους αναζητούν ακολουθώντας την πιθανή διαδρομή τους με τη μοτοσικλέτα τους. Μετά από την αγωνιώδη αναζήτηση βρέθηκε η σορός του 42χρονου και η 32χρονη, λίγα μέτρα πιο πέρα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.