Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τον 6χρονο γιο της με μείγμα ναρκωτικών για τα λεφτά της ασφάλειας

Μια μητέρα από το Χιούστον κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο της με ένα θανάσιμο μίγμα ναρκωτικών ουσιών με σκοπό να εισπράξει τα λεφτά από ...







Μια μητέρα από το Χιούστον κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο της με ένα θανάσιμο μίγμα ναρκωτικών ουσιών με σκοπό να εισπράξει τα λεφτά από την ασφάλεια ζωής του 6χρονου.

Η 25χρονη Ashley Marks συνελήφθη την Τετάρτη για το έγκλημα που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2020, όταν ο μικρούλης Jason Sanchez-Marks πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού KHOU 11.

«Πιστεύω ότι δηλητηρίασε το παιδί της για να εισπράξει τα χρήματα από δύο ασφάλειες ζωής που έκανε στον γιο της έναν μήνα πριν από τον θάνατό του», είπε ο εισαγγελέας της κομητείας, Gilbert Sawtelle.

Texas mom accused of killing son to collect insurance money https://t.co/A1EDlSGcca pic.twitter.com/CZlOjQMLra— New York Post (@nypost) April 2, 2021

Η Marks είναι ασφαλιστικός σύμβουλος στο Τέξας και κατηγορείται ότι έδωσε στο παιδί της μια φονική δόση μεθαμφεταμίνης μέσα σε κοκτέιλ χαπιών. Το αγόρι και η 4χρονη αδερφή του ζούσαν με τον παππού τους εκείνο το διάστημα, έχοντας διαγνωστεί με φυματίωση.

Η μητέρα τα επισκεπτόταν καθημερινά για να τους δώσει τα φάρμακά τους. «Ο παππούς είπε πως επικοινωνούσε επανειλημμένως με τη μητέρα σε μια περίοδο 2 ημερών, ενημερώνοντάς τη ότι ο 6χρονος ήταν άρρωστος. Ούτε η μητέρα ούτε ο παππούς αναζήτησαν όμως ιατρική βοήθεια για το 6χρονο παιδί, όσο η κατάστασή του επιδεινωνόταν», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Το παιδί βρήκε ο παππούς νεκρό στις 27 Ιουνίου 2020.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.