Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αντάρτικο» στα Κύθηρα: Ο μητροπολίτης Σεραφείμ σχεδιάζει... Ανάσταση στις 5 τα ξημερώματα του Πάσχα!

«Αντάρτικο» στην επίσημη απόφαση της Ιεράς Συνόδου για Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με... Ανάσταση στις 5 τα ξημερώματα τ...





«Αντάρτικο» στην επίσημη απόφαση της Ιεράς Συνόδου για Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με... Ανάσταση στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ετοιμάζονται να κάνουν οι κάτοικοι σε Κύθηρα και Αντικύθηρα, έπειτα από ανακοίνωση του Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης: «Θα τελέσωμεν την τελετήν και την Θείαν Λειτουργίαν της Αναστάσεως ανήμερα του Πάσχα, αρχομένης της Ακολουθίας της Παννυχίδος ώρα 5 π.μ. και μετ’ αυτήν θα ακολουθήση η τελετή της Αναστάσεως, ο Όρθρος και η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία».

Η απόφασή του αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε Κύθηρα και Αντικύθηρα, με τους κατοίκους να έχουν χωριστεί στα δύο, καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που διαφωνούν με την στάση του.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.