Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ... «Άντε στο δι@λ@ μ@λ@κ@» είπε ο Βερέμης του ΕΛΙΑΜΕΠ «στον αέρα» στον Στέργιο Καόγηρο του «Βεργίνα; TV»...!!! ΗΧΗΤΙΚΟ

Aδιανόητες δηλώσεις από τον Θάνο Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ έγιναν πριν λίγες ημέρες, που ξεπέρασαν κάθε όριο ενδοτισμού. Δηλώσεις που είναι σαφές ό...



Aδιανόητες δηλώσεις από τον Θάνο Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ έγιναν πριν λίγες ημέρες, που ξεπέρασαν κάθε όριο ενδοτισμού. Δηλώσεις που είναι σαφές ότι έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας των γνωστών κύκλων να τρομάξουν τον ελληνικό λαό και να τον σύρουν σε αποδοχή ατιμωτικών συμφωνιών.

Ο κ. καθηγητής δεν δίστασε να προβλέψει, δημοσίως, ότι στο άμεσο μέλλον η Τουρκία θα επιτεθεί και όχι μόνο θα καταλάβει ελληνικά νησιά -και συγκεκριμένα το Καστελλόριζο-, αλλά θα βάλει και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους κατοίκους του.

Ο δημοσιογράφος του Βεργινα τηλεόραση, κύριος Στέργιος Καλόγηρος, κάλεσε τον κύριο Βερέμη για το σχετικό ζήτημα. Ο γνωστός καθηγητής και αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, απάντησε στις επικρίσεις, με ύβρεις, όπως άντε στο δι@ολ@ μ@λ@κ@! 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.