Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μία Ελληνίδα του Πολεμικού Ναυτικού «εκπροσώπησε» τις γυναίκες συναδέλφους της στην επιχείρηση «IRINI»

   Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης_ Με ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο γιορτάστηκε στο επιχειρησιακό αρχηγείο της επιχειρήσεως της Ευρωπαϊκής Ενώσε...





  



Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης_ Με ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο γιορτάστηκε στο επιχειρησιακό αρχηγείο της επιχειρήσεως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως “IRINI” στη Ρώμη, η προχθεσινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με πρωτοβουλία του Διοικητού της επιχειρήσεως Ιταλού ναυάρχου Fabio Agostini.

Ο Ιταλός ναύαρχος κάλεσε όλα τα γυναικεία στελέχη-μέλη Ενόπλων Δυνάμεων από τις χώρες της ΕΕ που συμμετέχουν στην επιχείρηση, μεταξύ αυτών και την μοναδική Ελληνίδα υπαξιωματικό, υπεύθυνη της γραμματειακής υποστηρίξεως του Αρχηγείου, Αρχικελευστή Φανή Μυτιληνού, στην αίθουσα συσκέψεων όπου μπροστά από κάθε θέση, κάθε κυρία, περίμενε μία πολύ όμορφη ανθοδέσμη εκ μέρους του Διοικητή και όλης της επιχειρήσεως.

Ταυτόχρονα, ο Ιταλός Διοικητής μέσω τηλεδιασκέψεως, επικοινώνησε με όλο το γυναικείο προσωπικό, που συμμετέχει στην επιχείρηση, είτε ως μέλη πληρωμάτων πολεμικών σκαφών, μεταξύ αυτών και η ελληνική φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟΝ», είτε ως πληρώματα αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας κλπ., εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς αυτές για την προσπάθειά τους, τις υπηρεσίες τους, αλλά και το παράδειγμά τους που εκπέμπουν προς όλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση του 21ου αιώνος.

«Με την καθημερινή σας εμπλοκή, δίνετε ένα ισχυρό παράδειγμα και κίνητρο για τις γυναίκες στην Ευρώπη, πολύ περισσότερο από το να ακολουθήσουν απλά το παράδειγμά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε την εμπειρία σας για να συμβάλλετε θετικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας της ΕΕ» τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Ιταλός ναύαρχος Agostini. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να είμαι πιο περήφανος που έχω ένα τόσο κοινωνικό και επαγγελματικό ενσωματωμένο πρότυπο, όπως εσείς, στο προσωπικό υπό τις διαταγές μου» δήλωσε για όλες τις γυναίκες που υπηρετούν στην επιχείρηση “Irini”.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα η Ελληνίδα Αρχικελευστής Φανή Μυτιληνού, εκπροσωπώντας και όλες τις συναδέλφους της, αλλά και κατ’ επέκταση τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και φυσικά το Πολεμικό μας Ναυτικό, μίλησε σε ένα τηλεοπτικό ιταλικό κανάλι (sky tg24) για τη ζωή της στο ΠΝ, τη δουλειά της στην επιχείρηση αλλά και τα προσωπικά της όνειρα.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.