Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H Intracom Defense παρέδωσε στο Πολεμικό Ναυτικό εξελιγμένα ραντάρ «φρουρούς του Αιγαίου»

   H Intracom Defense (IDE) ολοκλήρωσε το πρόγραμμα θαλάσσιας επιτήρησης για την παρακολούθηση καθορισμένων περιοχών ζωτικού εθνικού ενδιαφ...




  


H Intracom Defense (IDE) ολοκλήρωσε το πρόγραμμα θαλάσσιας επιτήρησης για την παρακολούθηση καθορισμένων περιοχών ζωτικού εθνικού ενδιαφέροντος από το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Συγκεκριμένα, η Intracom Defense παρέδωσε ολοκληρωμένους τηλεχειριζόμενους σταθμούς επιτήρησης με ραντάρ μακράς εμβέλειας και άλλους αισθητήρες που παρέχουν στους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού αυξημένη επίγνωση της επιχειρησιακής κατάστασης στην περιοχή και προσδίδουν αποφασιστικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα ταχείας αντίδρασης σε περίπτωση ανάγκης. Αυτή η δυνατότητα βελτιώνει σημαντικά τους όρους της εθνικής άμυνας και ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο.

Βασικό στοιχείο της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση πληροφοριών και στην απρόσκοπτη μεταφορά των δεδομένων από τους σταθμούς επιτήρησης προς τα Κέντρα λήψης αποφάσεων, είναι η πλατφόρμα διοίκησης και ελέγχου iDEFENDER της Intracom Defense, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για την επιτήρηση αέρος και συνόρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.