Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλα κι εσύ με την όπισθεν και να βάλεις και λαδάκι... Σύμβουλος Ερντογάν απειλεί πως θα εξαφανίσουν την Κρήτη…!!!

Ακούμε τον σύμβουλο του Ερντογάν τον Μεσούτ Χακκί Τζασίν να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο και τα εξής : 1)Τι κάνει το αμερικανικό αεροπλανοφ...







Ακούμε τον σύμβουλο του Ερντογάν τον Μεσούτ Χακκί Τζασίν να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο και τα εξής :


1)Τι κάνει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Εisenhower στη Σούδα; Και πάει ο Μητσοτάκης και φωτογραφίζεται στο αεροπλανοφόρο έτσι. Ο ηλίθιος τύπος στέκεται πίσω από τη μηχανή του αεροσκάφος που θα τον κάψει.

2) Επεκτείνουν τις λιμενικές εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη, ενώ διαπλατύνονται δρόμοι. Γιατί εργάζονται στους δρόμους ; Αμερικάνικο μηχανοκίνητο Σύνταγμα αναπτύσσει εκεί άρματα. Με αυτά θα έρθουν στην Ανδριανούπολη. Η Αμερική έστειλε εκεί την αεροπορία της, τα F-15 και αεροπλανοφόρο.
……

3) Οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να τρομάξουν τους Τούρκους πιλότους.αλλά όταν εμείς απογειωνόμαστε οι Έλληνες αποφεύγουν τις αερομαχίες. Λένε πως “Θα σας νικήσουμε. Έχουμε μαζί μας την Αμερική και τη Γαλλία. Μας δίνουν Μιράζ και το ένα και το άλλο. ”

Τι θα γίνει όμως μετά; Νομίζετε ότι η Κρήτη θα παραμείνει εδώ στο χάρτη; Πώς τη λέγανε εκείνη τη χώρα που βούλιαξε, θυμάστε ;

Και η δημοσιογράφος του απαντάει “Ατλαντίδα”.

Αυτό το άτομο τώρα είναι σύμβουλος του Ερντογάν…



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.