Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμός στην Ελασσόνα: Χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο στον Τύρναβο.. Πολλές ζημιές στο Μεσοχώρι - Το σπίτι όπου απεγκλωβίστηκε ο ηλικιωμένος - ΦΩΤΟ

    Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές σε χωριά ...

 

 




Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές σε χωριά στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας με επίκεντρο το Δαμάσι, το Βλαχογιάννι και το Μεσοχώρι.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το σπίτι στο μέσα από το οποίο απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής ο ηλικιωμένος στο Μεσοχώρι.



Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού έχει καταρρεύσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Πυροσβεστική κάλεσε μία γυναίκα, η οποία κατάφερε να απομακρυνθεί από το οίκημα, και ανέφερε ο σύζυγος της είναι εγκλωβισμένος. Στο σημείο έφτασαν τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα από το σπίτι, μέρος του οποίου έχει καταρρεύσει.

Σύμφωνα tyrnavosotoposmas.gr, στον Τύρναβο οι κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνο και ρεύμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαιτίας της Εγκέλαδου σπίτια έχουν πέσει στο Δαμάσι. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές στη γέφυρα Δαμασίου, την οποία έκλεισε η Αστυνομία.

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη τη Θεσσαλία. Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή που επλήγη από τον σεισμό μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος μεταβαίνουν στην περιοχή προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση. Στην περιοχή μεταβαίνουν, επίσης, ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Αθανάσιος Δημακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.