Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ...!!! Οκτώ τραυματίες στη Σουηδία μετά από επίθεση με μαχαίρι... Για τρομοκρατική ενέργεια μιλούν οι αστυνομικές αρχές

     Επίθεση με μαχαίρι που έχει απολογισμό οκτώ τραυματίες έγινε στην πόλη Βετλάντα της Σουηδίας. Οι αρχές μιλούν για τρομοκρατικό χτύπη...

    



Επίθεση με μαχαίρι που έχει απολογισμό οκτώ τραυματίες έγινε στην πόλη Βετλάντα της Σουηδίας. Οι αρχές μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία πυροβολώντας ακινητοποίησε τον δράστη, η ηλικία του οποίου υπολογίζεται γύρω στα 20 έτη.

Ο φερόμενος ως δράστης τελεί υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Δεν υπάρχουν, μεχρι στιγμής, αναφορές για νεκρούς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως η επίθεση αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική. «Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμένοι, αλλά δεν μπορώ να εισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι λιγότερο», σημείωσε.

O πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν καταδίκασε μια επίθεση ενός νεαρού άνδρα με μαχαίρι στην νότια πόλη Βετλάντα, την οποία η αστυνομία ερευνά ως ένα πιθανό «τρομοκρατικό έγκλημα».

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες φρικτές πράξεις με τη συνασπισμένη δύναμη της κοινωνίας μας», είπε ο Σουηδός πρωθυπουργός.

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, στην επίθεση σύμφωνα με την αστυνομία. Ο φερόμενος δράστης, ένας άντρας στα είκοσι του, τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά της αστυνομίας και συνελήφθη.

Ο ύποπτος είχε στην κατοχή του ένα «αιχμηρό αντικείμενο» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρίστιαν Λιούνγκμπεργκ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης επρόκειτο για ένα μαχαίρι.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον ύποπτο, ο οποίος νοσηλεύεται μετά τον τραυματισμό του.

Η αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες, που συνεργάζονται σε αυτήν την υπόθεση, «εκτιμούν συνεχώς την ανάγκη για λήψη μέτρων ασφαλείας και είμαστε έτοιμοι να το πράξουμε, αν κριθεί αναγκαίο», τόνισε ο πρωθυπουργός Λεβέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.