Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στους σεισμόπληκτους της Λάρισας - ΦΩΤΟ

   Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μετέβη στις σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας. Εκεί, μαζί με τον υφυπουργό παρά τω Πρω...


  



Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μετέβη στις σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας. Εκεί, μαζί με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Θοδωρή Λιβάνιο, βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες του νομού Λάρισας για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τις ζημιές και τις ανάγκες των κατοίκων, όπως στο χωριό Δαμάσι, απ’ όπου και οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο κος Λιβάνιος στον λογαριασμό του, στο Twitter.





Υπενθυμίζεται πωε, συνολικά 3 ελικόπτερα από την βάσης της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο πραγματοποιούν από την πρώτη στιγμή πτήσεις καταγράφοντας το εύρος των ζημιών από τον ισχυρό σεισμό στην Ελασσόνα και δίνοντας στίγμα όπου χρειαστεί για επέμβαση.
Ταυτόχρονα, οι «Ομάδες Δευκαλίων», ο μηχανισμός δηλαδή επέμβασης κι αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών των Ενόπλων Δυνάμεων, βρίσκονται σε ετοιμότητα 30 λεπτών ενώ το Μηχανικό της Λάρισας είναι σε ετοιμότητα να στήσει καταυλισμούς όπου παραστεί ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.