Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΙΚΟ... Χωρίς φιλάθλους από το εξωτερικό θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Μόνο Ιάπωνες θα μπορούν να βρίσκονται στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανακοινώθηκε. Ο κορονοϊός...







Μόνο Ιάπωνες θα μπορούν να βρίσκονται στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανακοινώθηκε.

Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει ήδη τεράστιο πρόβλημα στους Αγώνες, οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν γίνει πέρυσι. Τελικά μετατέθηκαν γα φέτος και τώρα έγινε γνωστό ότι πρόσβαση στα γήπεδα θα έχουν μόνο Ιάπωνες, αφού δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη χώρα από φιλάθλους άλλων χωρών.


«Η κατάσταση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη και έχουν εμφανιστεί διάφορες παραλλαγές, ενώ τα διεθνή ταξίδια παραμένουν σοβαρά περιορισμένα παγκοσμίως. Με βάση την παρούσα κατάσταση, είναι απίθανο να εξασφαλιστεί η είσοδος στην Ιαπωνία αυτό το καλοκαίρι για άτομα από το εξωτερικό», ανέφρε εκπρόσωπος της Ολυμπιακής Οργανωτικής Επιτροπής του Τόκιο, η οποία ανακοίνωσε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν το διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου, ενώ οι Παραολυμπιακοί από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.