Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Παρίστανε τον αστυνομικό και βίαζε ή λήστευε τα θύματά του

   Στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσ...




  




Στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες για βιασμό γυναικών και ληστείες σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες και έπειτα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα 15 – 20 Μαρτίου, προσέγγισε τρεις γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό και αφού τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου, τις οδήγησε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος, με αποτέλεσμα να προχωρήσει κατά περίπτωση στις προαναφερόμενες πράξεις.

Κατά τη σύλληψή του στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τις υποθέσεις, ενώ σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί και το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του 2021. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή - grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.