Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσαν και τον άφησαν νεκρό έξω από το αυτοκίνητό του – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένας 36χρονος Παλαιστίνιος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορί...



Ένας 36χρονος Παλαιστίνιος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος άντρας ήταν πεσμένος στο δρόμο δίπλα στο αυτοκίνητό του.

Έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Η πίσω αριστερή πόρτα του οχήματος ήταν ανοιχτή. Στο εσωτερικό και στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί εξέτασαν εξονυχιστικά τη σορό και το όχημα. Φως στα ακριβή αιτία θανάτου του Παλαιστίνιου θα ρίξει η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Εν τω μεταξύ, επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε πως δέχτηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης ένας 35χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενώ βρισκόταν στο όχημα του, άγνωστοι του επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον ελαφρά και με ξύλινο αντικείμενο που έφεραν μαζί τους προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο.

Τα αίτια ερευνώνται, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου – Αναλήψεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.