Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην γραμμή Ακάρ...!!! Τουρκικό ΒΙΝΤΕΟ με τον συνοδοιπόρο των συμμοριτών να καταδικάζει την ελληνική αποτροπή...!!!

   Βρήκαμε το παρακάτω βίντεο από τουρκική ιστοσελίδα. Το οποίο προφανώς μετά χαράς ανάρτησαν οι Τούρκοι. Σε αυτό ακούμε τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ...



  


Βρήκαμε το παρακάτω βίντεο από τουρκική ιστοσελίδα. Το οποίο προφανώς μετά χαράς ανάρτησαν οι Τούρκοι. Σε αυτό ακούμε τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαράδη να λέει (μεταξύ άλλων) και τα εξής :

¨Διότι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται ο κύριος Σαμαράς για την Ελλάδα στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό που με ένα τρόπο περιγράφει ως δόγμα αποτροπής ξέρετε τι σημαίνει ; Να μαζέψουμε συνομιλίες να ισχυροποιήσουμε σε απόλυτο βαθμό τους εξοπλισμούς και να ετοιμαστούμε για πόλεμο. Αυτή είναι η στρατηγική της Ελλάδας; Διετέλεσε πρωθυπουργός αυτός ο άνθρωπος ;¨

Εμείς πάλι αναρωτιόμαστε, αυτός που τα λέει αυτά είναι βουλευτής της Ελλάδας; Διότι κάτι τέτοια λέει και ο υπουργός Αμύνης της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ. Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι πως π.χ. και ο Μεταξάς δεν ήθελε πόλεμο αλλά αναγκάστηκε. Δεν εξαρτάται πάντα από εσένα αυτό. Για αυτό όμως χρειάζεται η αποτρεπτική ισχύς. Την οποία προφανώς αυτή την στιγμή δεν την έχουμε σε επάρκεια. Αν την είχαμε, ο τραμπούκος της γειτονιάς μας δεν θα φερόταν έτσι.

Σκεφτείτε να είστε Τούρκος και να ακούς τέτοια σχόλια από βουλευτές της Ελλάδας…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.