Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παναγούλης(πρωην ΣΥΡΙΖΑ) για Νέα Σμύρνη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε πολίτες από όλη την Αθήνα – Ετσι ξέρει ο Τσίπρας... πήρε το ρίσκο. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!»

  Ο Στάθης Παναγούλης με ανάρτησή του κάνει λόγο για αίσχος και ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, ενώ επιτίθετ...


 


Ο Στάθης Παναγούλης με ανάρτησή του κάνει λόγο για αίσχος και ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, ενώ επιτίθεται προσωπικά και στον Αλέξη Τσίπρα, που απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής του κόσμου εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.


«Ετσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή. Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα του Covid-19. Αίσχος και ντροπή!» αναφέρει μεταξύ άλλων.


Η ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη


Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν μέλη από Γλυφάδα, Αλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά… Ετσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή… Γι’ αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα, όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID-19 (όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα) … ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.