Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένοπλες Δυνάμεις: Δίνουν το «παρών» στα εμβολιαστικά κέντρα υψηλής δυναμικότητας

onalertΣταθερά στην «πρώτη γραμμή μάχης» βρίσκονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς επίσης και τα Σώματα Ασφαλείας, καθώς σύμφωνα με ...



onalertΣταθερά στην «πρώτη γραμμή μάχης» βρίσκονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς επίσης και τα Σώματα Ασφαλείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, προσωπικό τους θα στελεχώσει τα εμβολιαστικά κέντρα υψηλής δυναμικότητας.

To προσωπικό θα διατεθεί για να υπηρετήσει από το νέο αυτό πόστο, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση και ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού, μέσω των εμβολιασμών στους οποίους θα συμμετέχουν τα εξειδικευμένα στελέχη των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Ειδικότερα, με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που θα διατεθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, τον ΕΟΔΥ και τον Ερυθρό Σταυρό, θα είναι δυνατό να στελεχωθούν τα εμβολιαστικά κέντρα υψηλής δυναμικότητας, όπως ορίζει διάταξη που περιελήφθη στο νομοσχέδιο με τα κατεπείγοντα μέτρα για την πανδημία.

Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών κατά του κορονοϊού Covid-19 και με στόχο την ταχύτερη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, θα προχωρήσει η ίδρυση εμβολιαστικών κέντρων υψηλής δυναμικότητας άνω των 10 εμβολιαστικών γραμμών, σύμφωνα με την διάταξη που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο.


Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.