Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναβάθμιση των επιθέσεων σε ένδειξη αλληλεγγύης στον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, με θύμα Αστυνομικό προβληματίζει τις Αρχές

   Με ανάληψη ευθύνης ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την επίθεση με μολώτοφ στο περιπολικό στην περιοχή των Ιλισίων ενώ οι καταδ...



  



Με ανάληψη ευθύνης ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την επίθεση με μολώτοφ στο περιπολικό στην περιοχή των Ιλισίων ενώ οι καταδρομικές ενέργειες αναβαθμίζονται με έντονη ανησυχία για θύμα Αστυνομικό

Με εμμονή κατά των αστυνομικών, κλιμακώνουν και αναβαθμίζουν τις επιθέσεις τους σε αστυνομικούς στόχους οι δράστες των επιθέσεων, όπως εκτιμούν οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. Ενδεικτικό της ανησυχίας που εκδηλώνεται, η παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη ΓΑΔΑ και οι επαφές με Ανώτερος και Ανωτατους Αξιωματικούς προκειμένου να εκπονηθεί επιχειρησιακό σχέδιο στις επαναλαμβανομενες και αναβαθμισμένες επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών.

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε και η αναφορά στην ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο περιπολικό επι της Ούλωφ Πάλμε από τους συντάκτες του κειμένου ότι «Οι βάρδιες των μπάτσων να γίνουν ο εφιάλτης τους», ενώ είχε προηγηθεί η επίθεση με εμπρηστικές μολώτοφ, εναντίον αστυνομικών στο ΑΤ Καισαριανής, προβληματίζει ιδιαίτερα.

Σε ακολουθία των επιθέσεων με στόχο Αστυνομικούς, το βράδυ της Δευτέρας (01/03), πολίτες κατήγγειλαν ότι στην οδό Ούλοφ Πάλμετο βράδυ της Δευτέρας (01/03), πολίτες κατήγγειλαν ότι στην οδό Ούλοφ Πάλμε οργανωμένη ομάδα που αποδίδεται στον αντιεξουσιαστικο χώρο, εξήλθε από τις φοιτητικές εστίες, σταματούσαν δίκυκλα και οχήματα ενω ζητούσαν τις ταυτότητες των επιβαινόντων αναζητώντας διερχόμενους αστυνομικούς.

Κατά την άφιξη των δυνάμεων εντοπίσθηκε κίνηση εξωτερικά της Ούλωφ Πάλμε ωστόσο δεν διαπιστώθηκε η αρχική καταγγελία. Ωστόσο από την ΕΛΑΣ εκτιμάται ότι οι αντιεξουσιαστές, που έκαναν τους ελέγχους, αναζητούσαν αστυνομικούς με πολιτικά, σε ενέδρα.

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι δράστες των επιθέσεων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικο χώρο, θέλουν θύμα ένστολο, ενώ εντοπίζεται επισης η αναβάθμιση των χτυπημάτων, ως εκδήλωση “αλληλεγγύης” στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ με έγγραφο προς τις Υπηρεσίες (21/02) είχαν επισημάνει τον προφανή κίνδυνο με προτροπή στις διοικήσεις να ενημερώσουν το προσωπικό για αυξημένη επιφυλακή σε μία προσπάθεια πρόληψης των επιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.