Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα 6,3 Ρίχτερ ο σεισμός στην Ελασσόνα λέει το Ευρωμεσογειακό... Απεγκλωβίστηκε σώος από τα συντρίμια ο άνδρας στο Μεσοχώρι!

    Στα 6,3 Ρίχτερ δίνει, στις αναθεωρημένες του τιμές, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο τον σεισμό που είχε επίκεντρο την Ελοασσόνα και «κούνη...

 

 




Στα 6,3 Ρίχτερ δίνει, στις αναθεωρημένες του τιμές, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο τον σεισμό που είχε επίκεντρο την Ελοασσόνα και «κούνησε» αρκετές περιοχές της χώρας.

Συγκεριμένα, ο κύριος - κατά τα φαινόμενα σεισμός - είχε επίκεντρο 22 χιλιόμετρα δυτικά - βορειοδυτικά της Λάρισας και εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα.

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ηλικιωμένου άνδρα στο Μεσοχώρι, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάλεσε μια γυναίκα, η οποία κατάφερε να απομακρυνθεί από το κτίριο, ωστόσο όπως ανέφερε ο σύζυγος της είναι εγκλωβισμένος. 

Στο σημείο έφτασαν τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα από το σπίτι, μέρος του οποίου έχει καταρρεύσει. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για ηλικιωμένο που είναι κατάκοιτος και γι' αυτό δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από τον χώρο την ώρα του σεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.