Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουλάχιστον 50 κρούσματα COVID -ίσως και 100- στην EYΠ... Αναστάτωση και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας!

Τα ύστερα του κόσμου στο ευαγές ίδρυμα της ΕΥΠ λόγω covid με τις πληροφορίες του bloko.gr να κάνουν λόγο για περισσότερα από 50 κρούσμα...




Τα ύστερα του κόσμου στο ευαγές ίδρυμα της ΕΥΠ λόγω covid με τις πληροφορίες του bloko.gr να κάνουν λόγο για περισσότερα από 50 κρούσματα, ίσως και διπλάσιου μεγέθους! Το ερώτημα βέβαια που ανακύπτει πως οι διοικητικές υπηρεσίες του προσωπικού, δεν κατάλαβαν τίποτα από την επέλαση της θύελλας.

Απόρροια της ανεξέλεγκτης πλέον κατάστασης σε ότι αφορά στη μεταδοτικότητα, είναι ν' αναστέλλονται σωρηδόν υπηρεσίες και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικές, για μια ΕΥΠ θυμίζουμε που υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό.

Το άλλο μεγάλο ζητήματα, εξαιτίας της εγγενούς συστέγασης, είναι πως απειλείται τόσο το υπουργείο δημόσιας τάξης, όσο και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή- ασφαλή λειτουργία του σώματος.

Η κατάσταση ως εκ τούτου, πέραν από τις πολύ σοβαρές πανδημικές συνέπειες, παρουσιάζει στοιχεία τραγέλαφου, καθώς αφοπλίζεται μια τόσο νευραλγική υπηρεσία του βαθέος κράτους, εξαιτίας της αδυναμίας διαχείρισης της κατάστασης και της προστασίας του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.