Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Τι δηλώνει ο μάρτυρας που με την κατάθεσή του οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου

Ο μάρτυρας, του οποίου η κατάθεση οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας "Δράση", μ...








Ο μάρτυρας, του οποίου η κατάθεση οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας "Δράση", μίλησε στο OPEN για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνης. «Του είπα να μην κάνει επεισόδια», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας για τον 30χρονο συλληφθέντα, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης και στον τραυματισμό του αστυνομικού.

«Του είπα να μην κάνει τίποτα. Φορούσαν κουκούλες και έφυγαν όλοι μαζί. Τον έριξαν κάτω και του έριχναν κλωτσιές και μπουνιές και εγώ έφυγα», είπε ακόμη ο μάρτυρας, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε: «Φοράει ένα χακί μπουφάν με μία στάμπα από πίσω και ο φίλος του φοράει ένα άσπρο μπουφάν. Αν τον βάλεις προφίλ, φαίνεται ότι ήταν εκεί. Είδα ένα μπούγιο, είπα "τον σκότωσαν". Μετά έφυγα, δεν κοίταξα πίσω».

«Δεν έχει καμία σχέση ούτε με οπαδικά κλαμπ ούτε με λέσχες φιλάθλων. Δεν είναι παραβατικός. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο είναι σκληρά εργαζόμενο και, μάλιστα, την επίμαχη μέρα εργαζόταν σε αποθήκη», αναφέρει από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισής του, Παύλος Σαράκης. Και αυτά τη στιγμή που οι αστυνομικοί από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρήκαν μία φόρμα που μοιάζει με εκείνη που φορά ο δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το dikastikoreportaz.gr, στην κατάθεσή του ο συγκεκριμένος υποστηρίζει ότι ενώ βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης, συναντήθηκε με τον 30χρονο, με τον οποίο είχε και συνομιλία.

«Τι κάνεις εδώ, ρε Α..., θα κάνετε επεισόδια; Εκείνος μου απάντησε ''γιατί, θα με δώσεις; και εγώ του απάντησα ''ναι, στεγνά, αν κάνεις επεισόδια και πειράξεις αστυνομικούς''. Αμέσως μετά άκουσα να φωνάζει κάποιος από το πλήθος ''έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια'' και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα, μαζί με άλλα άτομα προς τους αστυνομικούς που περνούσαν με τα παπάκια, φθάνοντας από τους πρώτους και άρχισε να χτυπάει με κλωτσιές έναν πεσμένο αστυνομικό. Ο Α. φόραγε σκουρόχρωμο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα στα πλάγια και μπουφάν χρώματος χακί που στο πίσω μέρος είχε ένα είδος ανοιχτόχρωμης στάμπας. Εγώ φοβήθηκα και κατευθύνθηκα προς τη Λ. Συγγρού, επιβιβάστηκα σε ένα λεωφορείο και αποχώρησα προς την οικία μου» φέρεται να είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.