Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Οι συμμορίτες Ξυλοκοπούν άγρια τον 24χρονο αστυνομικό για 2,5 λεπτά – Όλο το βίντεο σοκ

   Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουτν την αγριότητα. Τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, 09.03.2021, στην Νέα Σμύρνη με τον ανηλεή ξυλο...



  


Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουτν την αγριότητα. Τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, 09.03.2021, στην Νέα Σμύρνη με τον ανηλεή ξυλοδαρμό του αστυνομικού, είναι πραγματικά σοκαριστικά.

Ένα νέο βίντεο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και καταγράφει καρέ – καρέ, με την πιο «καθαρή» εικόνα μέχρι στιγμής, τα όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη, όπου σημειώθηκαν τα θλιβερά επεισόδια.

Το βίντεο ξεκινά με την πορεία πολλών εκατοντάδων νεαρών, μέχρι την στιγμή που διαλύονται απότομα γιατί πλησιάζουν οι αστυνομικοί.

Φαίνονται δέκα μηχανές και ο άτυχος 24χρονος αστυνομικός από τις Σέρρες επιβαίνει σαν συνοδηγός στην τελευταία. Οι αστυνομικοί φρενάρουν και τότε ένας από το πλήθος βρήκε την ευκαιρία για να κάνει ένα… σπριντ και να φτάσει την τελευταία μηχανή.

Πηδάει με μένος στην πλάτη του αστυνομικού και τον ρίχνει από την μηχανή. Τότε, ξεκινά το μαρτύριό του. Η στιγμή που τον πετάει στο έδαφος, είναι στο 2.25 του βίντεο. Από τότε, μέχρι και τουλάχιστον το 4.55, δηλαδή για δυόμισι λεπτά (!) δεκάδες άγνωστοι ξυλοκοπούν άγρια τον αστυνομικό, που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος!

Μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα για 150 βασανιστικά δευτερόλεπτα.

Τον αφήνουν και φεύγουν από το σημείο, μόνο όταν οι αστυνομικοί επιστρέφουν για τον συνάδελφό τους, όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι BigThirteen στο YouTube…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.