Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμική επίθεση... 14 τραυματίες σε βομβιστική ενέργεια αυτοκτονίας έξω από καθολική εκκλησία στην Ινδονησία

Υπάρχουν υποψίες πως δύο άτομα ευθύνονται για την επίθεση, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ανήκουν σε τζιχαντιστική οργάνωση ...







Υπάρχουν υποψίες πως δύο άτομα ευθύνονται για την επίθεση, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ανήκουν σε τζιχαντιστική οργάνωση

Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις, σημειώθηκε έξω από καθολική εκκλησία στην πόλη Μακασάρ της Ινδονησίας σήμερα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες, σύμφωνα με την αστυνομία και έναν αυτόπτη μάρτυρα.

Η αστυνομία της Ινδονησίας είπε ότι υπάρχουν υποψίες πως δύο άτομα πραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση σήμερα το πρωί στο Μακασάρ στο νησί Σουλαουέζι, ενώ νωρίτερα η τοπική αστυνομία είχε πει ότι ο βομβιστής έδρασε μόνος του.

Ο Άργκο Γιουγουόνο, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας ερευνά σε ποιο δίκτυο άνηκαν οι δράστες.

Την ώρα της έκρηξης το εκκλησίασμα βρισκόταν εντός του ναού, όπως δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νότιου Σουλαουέζι Ε. Ζούλπαν. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι σαφές εάν τα ανθρώπινα μέλη που έχουν εντοπιστεί στο σημείο ανήκουν μόνο στον δράστη.

Ο πατέρας Γουιλέμους Τούλακ, ιερέας στον ναό, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της Ινδονησίας ότι ο ύποπτος ως βομβιστής προσπάθησε να εισέλθει στον ναό αλλά τον σταμάτησε φρουρός ασφαλείας. Σύμφωνα με τον ίδιο, 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν συνολικά, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.