Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκωτία: Δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για το εμβόλιο και βρήκαν το πτώμα της - Ήταν νεκρή για 12 χρόνια

   Μια ηλικιωμένη με καταγωγή από την Σκωτία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Οι αρχές βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της, έπειτα από έλεγχο, καθώ...



  


Μια ηλικιωμένη με καταγωγή από την Σκωτία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Οι αρχές βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της, έπειτα από έλεγχο, καθώς η γυναίκα δεν εμφανίστηκε για το ραντεβού της για το εμβόλιο COVID-19. Πλέον η αστυνομία πιστεύει ότι το πτώμα της μπορεί να ήταν εκεί ακόμα και για 12 χρόνια.

Η Christina Malley, η οποία θα ήταν τώρα 80 ετών, εντοπίστηκε τον περασμένο μήνα στο σπίτι της στο Cover, όπου ζούσε με τον σύζυγό της, Daniel, ανέφερε το Daily Record. Οι νοσοκόμες πήγαν στο σπίτι για να αναζητήσουν την 80χρονη, αφού δεν εμφανίστηκε για το ραντεβού εμβολιασμού της. Όταν χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε ο σύζυγός της και τους είπε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η ιστορία εκεί παίρνει μια περίεργη τροπή, καθώς στη συνέχεια βρέθηκε το πτώμα της μέσα στο σπίτι και ξεκίνησε αστυνομική έρευνα.

Οι ιατροδικαστές αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για το πώς πέθανε η γυναίκα. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες συνεχίζονται».

Οι γείτονες έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι ο Daniel ήταν παντρεμένος. "Δεν τον είχαμε δει ποτέ με τη σύζυγό του για όσο διάστημα ζει σε αυτό το σπίτι" δήλωσε ένας κάτοικος στην εφημερίδα Sun. "Ανατριχιάζω ότι σκέφτομαι ότι βρισκόταν νεκρή για τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι. Γιατί δεν παρατηρήσαμε κάποια μυρωδιά ή έστω μύγες όπως γίνεται με τα πτώματα; Είναι πολύ περίεργο" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.