Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Rampage: Στην Ελλάδα οι ισραηλινές ρουκέτες που δεν μπορούν να αναχαιτίσουν οι τούρκοι... Τινάζουν χαλαρά τις συστοιχίες των S-400

Πρόκειται για ένα χαμηλού κόστους stand off όπλο, με μεγάλη ταχύτητα (υπερηχητική) που κάνει την αναχαίτιση του από δύσκολη ως αδύνατη. Οι ...





Πρόκειται για ένα χαμηλού κόστους stand off όπλο, με μεγάλη ταχύτητα (υπερηχητική) που κάνει την αναχαίτιση του από δύσκολη ως αδύνατη.

Οι ισραηλινές ρουκέτες κατευθύνονται προς το στόχο με GPS και έχουν εμβέλεια για εκτόξευση από το έδαφος τα 150 χιλιόμετρα.

Εκτοξευόμενο από ένα F 16 (σ.σ. κάθε αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει τέσσερα) το βλήμα Rampage μπορεί να φτάσει πολύ μακρύτερα, χωρίς οι Ισραηλινοί να αποκαλύπτουν την πλήρη εμβέλεια του όπλου.

Οι ρουκέτες αυτές είναι δυνατό να πλήξουν αν χρειαστεί τις συστοιχίες των τουρκικών S-400, αφού είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν από τα συστήματα αυτοπροστασίας των Τούρκων.

Mε βάση με τον σχεδιασμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τα ελληνικά F-16 Viper θα σταθμεύουν στην Κρήτη.

Η Κρήτη θα γίνει το «αβύθιστο» αεροπλανοφόρο της Ελλάδας, με τα Viper και τα όπλα τους (σ.σ. μεταξύ των οποίων και οι Harpoon να διαφεντεύουν την Ανατολική Μεσόγειο.

Φυσικά και οι Τούρκοι ξέρουν πως από την στιγμή που εγκατασταθούν τα ελληνικά Viper στην Κρήτη, θα τελειώσουν όλα γι αυτούς στην Ανατολική Μεσόγειο, οπότε στο χρονικό διάστημα έως εκείνη την περίοδο χρειάζεται προσοχή από την Αθήνα.sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.