Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάμος: Προσάραξε στα αβαθή λόγω κακοκαιρίας το περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΥΚΝΟΣ» (P198)

Δεν υπήρξε τραυματισμός προσωπικού, οι υλικές ζημιές αξιολογούνται, ενώ γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση του πλοίου Σ...




Δεν υπήρξε τραυματισμός προσωπικού, οι υλικές ζημιές αξιολογούνται, ενώ γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση του πλοίου

Στο λιμάνι του Πυθαγόρειου της Σάμου προσάραξε το Περιπολικό «ΚΥΚΝΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ το συμβάν έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι του Πυθαγόρειου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης και μετά από προγραμματισμένη περιπολία λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ δεν υπήρξε τραυματισμός προσωπικού, οι υλικές ζημιές αξιολογούνται ενώ γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση του πλοίου.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

«Βραδινές ώρες Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2021, στο λιμένα Πυθαγορείου Σάμου, το Παράκτιο Περιπολικό (ΠΠ) ΚΥΚΝΟΣ κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, μετά από προγραμματισμένη περιπολία , προσάραξε σε αβαθή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δεν υπήρξε τραυματισμός προσωπικού, ενώ οι υλικές ζημιές αξιολογούνται. Έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση του πλοίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.