Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φίδια στον κόρφο μας... ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΣΦΑΓΕΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ o Mέγας Αλέξανδρος για ΣΛΑΒΟΨΥΧΟ ζωγράφο από την Φλώρινα~!

  ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ.... «ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ» ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΑΡΚΟ ΜΕΣΚΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ! Με καταγωγή απ...

 


ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ.... «ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ» ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΑΡΚΟ ΜΕΣΚΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!

Με καταγωγή από τη Φλώρινα και διαμονή στο Ρετζίκι της Θεσσαλονίκης ο ζωγράφος με την σλαβική συνείδηση. Αναφερόμαστε στον Ιωάννη Αναστάσιο Πρώιο, που έχει κάνει εκθέσεις ζωγραφικής σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας ΜΑΣ (και στην Έδεσσα που ήταν η πόλη του αγαπημένου του υπερασπιστή των «σλαβομακεδόνων» συγγραφέα Μάρκου Μέσκου), δηλώνει ότι αισθάνεται άτομο με πολλαπλές ταυτότητες, ενώ δηλώνει ότι «τα ανοιχτά τραύματα του εμφυλίου πολέμου, στην περιοχή μας δεν έχουν κλείσει ακόμα».

Όμως ο λεγάμενος που θεωρείται άνθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων, σε κείμενό του προσέβαλε τον Μέγα Αλέξανδρο και ολόκληρο τον Ελληνισμό, γράφοντας ότι ήταν «βάρβαρος, σφαγέας και ημιπαρανοϊκός», αναπαράγοντας την προπαγάνδα πολύ συγκεκριμένης ιδεολογικής προέλευσης. Για να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι, διαβάστε τι έγραψε ανάμεσα στα άλλα ανστόρητα:

«Τα εγκλήματα του εθνικού ήρωα Αλέξανδρου του Γ (που ονομάστηκε Μagnus=Μέγας από τους επίσης μεγαλομανείς κατακτητές Ρωμαίους) δεν είχαν προηγούμενο στην μέχρι τότε καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας. Για τους ανατολικούς λαούς, ο βάρβαρος Αλέξανδρος είναι ότι ο Ούνος Αττίλας για την Δύση, ενώ στη λογοτεχνία των Περσών παρομοιάζεται με τον σατανά. (Περσ. Ahriman) Με εντολή του Αλεξάνδρου, η Θήβα αφού λεηλατήθηκε, ισοπεδώνεται τελείως και ουσιαστικά παύει να υπάρχει. 6.000 άμαχοι Θηβαίοι σφαγιάσθηκαν και 30.000 σύρθηκαν αιχμάλωτοι στα σκλαβοπάζαρα. Στην φοινικική πόλη της Τύρου, έσφαξε 10.000 άμαχους κατοίκους, τους 2.000 τους σταύρωσε γυμνούς κατά μήκος της παραλίας και τους άφησε να σαπίσουν στον ήλιο. Τους υπόλοιπους, περί τους 30.000, τους πούλησε ως δούλους. Τον ίδιο χρόνο στη Γάζα, μετά την άλωσή της, διέταξε να σφαγιαστεί όλος ο αντρικός πληθυσμός, πάνω από 10.000 στο σύνολό τους και πούλησε τις γυναίκες και τα παιδιά ως σκλάβους… Ειδικά στις Ινδίες, οι ωμότητες του Αλεξάνδρου πήραν διαστάσεις ολικής γενοκτονίας… Από το βάρβαρο μένος του δεν γλίτωσαν ούτε τα ίδια τα μνημεία και έργα τέχνης του ανατολικού πολιτισμού, αρκετά από τα οποία υπέστησαν εμπρησμούς και κατεδαφίσεις… Ημιπαρανοϊκή προσωπικότητα που δολοφόνησε τους καλύτερους στρατηγούς και φίλους του, χωρίς να τους περάσει καν από δίκη, ανθρώπους που του ήταν πάντα πιστοί (Παρμενίωνας, Κλείτος,) μέχρι και τον φιλόσοφο Καλλισθένη επειδή αρνήθηκε να τον προσκυνήσει. Βαθιά ψυχασθενική φυσιογνωμία που απαίτησε από Έλληνες και Πέρσες να τον λατρεύουν σαν Θεό, να τον προσκυνάνε και να τον θεωρούν γιο του Άμμωνα-Δία… Ο Αλέξανδρος σηματοδοτεί την άνοδο του άκρατου συγκεντρωτισμού, της απολυταρχίας, των αυτοκρατοριών και το τέλος της πολιτικής αυτονομίας του μεσογειακού κόσμου. Από τότε ο ελλαδικός χώρος θα κυβερνιέται συνεχώς από μονάρχες και θα περνάει από την μια αυτοκρατορία στην άλλη. Μακεδονική, Ρωμαϊκή, Βυζαντινή, Οθωμανική»!

Μπορεί ο ζωγράφος που εκτελεί και χρέη… ιστορικού να μας πει γιατί λοιπόν αφού ο Μέγας Αλέξανδρος γενοκτόνησε τόσους λαούς της Ανατολής, μέχρι και τις μέρες μας έχουν κρατήσει και τα μνημεία που δημιούργησε και τα ονόματα των πόλεων τις οποίες ίδρυσε; Έχει και η ιδεολογική εμμονή τα όριά της… Και δεν έχει ουδείς το δικαίωμα να πιάνει στο στόμα του και να χυδαιολογεί ιστορικά!

Εφημερίδα «Στόχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.