Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η τουρκία βγάζει στην καρδιά του Αιγαίου το ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ερευνητικό «Τσεσμέ»... Έβγαλε NATVEX μέχρι τις 2 Μαρτίου...!!!

Η Τουρκία με την οποία η Ελλάδα έσπευσε σε “διερευνητικές συνομιλίες”, ανακοινώνει με NAVTEX ότι από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρ...





Η Τουρκία με την οποία η Ελλάδα έσπευσε σε “διερευνητικές συνομιλίες”, ανακοινώνει με NAVTEX ότι από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου βγάζει στο Αιγαίο, το ωκεανογραφικό σκάφος ΤΣΕΣΜΕ!

Υποτίθεται ότι εντός του πρώτου 5ημέρου του Μαρτίου θα έχουμε τη δεύτερη συνάντηση “διερευνητικών” στην Αθήνα και η Άγκυρα προχωρά σ΄ αυτή την πρόκληση που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά απαξιωτικών συμπεριφορών προς την Ελλάδα.

Στο χάρτη η περιοχή στην οποία θα κάνει βόλτες το παμπάλαιο και χωρίς σοβαρό τεχνικό εξοπλισμό ΤΣΕΣΜΕ. Αυτό δεν ακυρώνει το μήνυμα που θέλει να περάσει η Τουρκία προς την Ελλάδα. Ένα μήνυμα που λέει ότι κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να ανησυχεί για οποιαδήποτε συνέπεια.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ανεχθεί όχι πολλά, αλλά τα πάντα! Και από την Άγκυρα και από τους απαράδεκτους “συμμάχους” μας , με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς. Μέχρι τώρα το αφήγημα της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι ο Ερντογάν τα κάνει όλα αυτά “για εσωτερικούς λόγους”. Πιθανόν να ισχύει κι αυτό αλλά τι σημαίνει; Θα ανέχεται η Ελλάδα τα “κέφια” του Τούρκου προέδρου και θα εξευτελίζεται κάθε λίγο και λιγάκι.

Προφανώς και δεν είναι μόνο “εσωτερικοί λόγοι” που ωθούν τον Ερντογάν στις απίστευτες προκλήσεις. Η Τουρκία μας “μετρά” και διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν σαφείς “κόκκινες γραμμές”, προχωρά.militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.