Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε σκληρό lockdown Κάλυμνος, Κορδελιό-Εύοσμος - Δείτε τον νέο επιδημιολογικό χάρτη

Από αύριο το πρωί τα νέα μέτρα έως την 1η Μαρτίου στις περιοχές που εντάχθηκαν στο «βαθύ κόκκινο» - Παραμένουν στο αυξημένο επίπεδο Εύβοια, ...





Από αύριο το πρωί τα νέα μέτρα έως την 1η Μαρτίου στις περιοχές που εντάχθηκαν στο «βαθύ κόκκινο» - Παραμένουν στο αυξημένο επίπεδο Εύβοια, Αχαϊα, Αττική και Μύκονος - Στο «κόκκινο» μπαίνουν άλλοι εννέα δήμοι - Πού αίρονται τα επιπλέον μέτρα



Στις περιοχές που αυξήθηκε το ιικό φορτίο και στα μέτρα που θα ισχύσουν για το lockdown από αύριο το πρωί αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την ένταξη των δήμων Καλύμνου και Κορδελιού-Ευόσμου στην κατηγορία «βαθύ κόκκινο», με το σκληρό lockdown να ξεκινά από αύριο Σάββατο το πρωί και μέχρι την 1η Μαρτίου.

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, αναρτήθηκε ο νέος επιδημιολογικός χάρτης. Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο», ποιες στο «κόκκινο» και ποιες στο «πορτοκαλί»:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.