Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα τουρκική εκστρατεία λάσπης «Το ελληνικό λιμενικό και η FRONTEX κάνουν απόπειρες δολοφονίας» λέει ο Τσελίκ

O Ομέρ Τσελίκ-εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΡ, μετά από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του ΠτΔ Ερντογάν έκαν...





O Ομέρ Τσελίκ-εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΡ, μετά από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του ΠτΔ Ερντογάν έκανε σημαντικές δηλώσεις :

Είχαμε δηλώσει πως είναι ανάγκη να αξιοποιηθεί καλά η επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών Σχετικά με την Αν. Μεσόγειο ο Μητσοτάκης οργάνωσε μια σύνοδο με την ονομασία φόρουμ φιλίας. Το πρόβλημα είναι το εξής: Η Τουρκική Δημοκρατία που είναι χώρα της Μεσογείου και είναι στο επίκεντρο αυτών των θεμάτων, γιατί δεν εκλήθη; Γιατί δεν υπήρχε στην σύνοδο η Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου ; Δεν είναι δυνατή η εξεύρεση λύσης σε κανένα πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν εκεί δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας που παράγουν εχθρότητα κατά της Τουρκίας.

Το δίδυμο Ελλάδας-Ελληνοκυπρίων, αν κάνει όνειρα παίρνοντας δίπλα του τα κράτη που είναι ενάντια στην Τουρκία, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν βήματα σε αυτό το όνειρο, ενώ επιθυμούμε να ξέρουν πως αυτό το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη. Η Τουρκία πρότεινε για εκεί μια διεθνή σύνοδο. Ο κ. ΠτΔ μας ανέφερε πως πρέπει για χάρη της ειλικρινούς και χωρίς αποκλεισμούς συνεργασίας να γίνει σύνοδος με την συμμετοχή των παράκτιων χωρών. Αν η Ελλάδα ενώ δεν αποδέχεται αυτό, χρησιμοποιεί το φόρουμ φιλίας, για χάρη των δικών της μαξιμαλιστικών συμφερόντων, τότε αυτό είναι κάτι που σαμποτάρει και το σχέδιο της ΕΕ για ενότητα στην Αν. Μεσόγειο.

Η συνεργασία με την Τουρκία στην βάση του καζάν-καζαν και η συνεργασία με την KKTC, γεννά σωστά αποτελέσματα. Το ελληνικό λιμενικό και η Frontex βουλιάζοντας τα σκάφη των μεταναστών και σπρώχνοντας τους στην Τουρκία, ουσιαστικά κάνουν απόπειρες δολοφονίας εκείνων των ανθρώπων. Το υπουργείο Εσωτερικών μας και το λιμενικό μας συχνά τα ανακοινώνει αυτά. Σε αυτά τα θέματα κανείς να μην μας δίνει μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς στην Γαλλία όταν έπεσε η θερμοκρασία, έγινε προσπάθεια να κάψουν ρούχα των εκεί μεταναστών.


https://www.sabah.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.